Slobodan Petrović

Partia

SLS

Grupi parlamentar

Pa Grup

Rrjetet sociale

Na përcjellni

Kalendari i Aktiviteteve

Pyetje dhe Përgjigje

Pyetja Juaj

Deklarimi i Pasurisë