Srdjan Mitrović

  • I lindur më 10.11.1981 në Gjilan
  • I martuar

Arsimimi

  • Fakulteti ekonomik

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Delegat në KK Gjilan

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze

Adresa

  • fsh.Shilovë; 60000 Gjilan

Telefoni

  • 049 535 604

Pyetje dhe Përgjigje

Pyetja Juaj

Deklarimi i Pasurisë