Shemsi Syla

Partia

LVV

Grupi parlamentar

LVV

Arsimimi

  • I lartë

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Ushtarak në Forcat e Sigurisë së Kosovës
  • Tani ushtarak në pension

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Serbokroatisht

Adresa

  • Rr.

Telefoni

  • 044 279 109

Pyetje dhe Përgjigje

Pyetja Juaj