Valon Ramadani

Partia

LVV

Grupi parlamentar

LVV

  • I lindur më 14.06.1985 në Ferizaj
  • I martuar

Arsimimi

  • I lartë

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Nënkryetar i qendres levizjes Ferizaj

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze

Adresa

  • F.sh. Komogllave

Telefoni

  • 044 543 753

Pyetje dhe Përgjigje

Pyetja Juaj