Zafir Berisha

Partia

NISMA

Grupi parlamentar

NISMA

  • I lindur më 16.01.1968 në Billushë
  • I martuar

Arsimimi

  • Shkollim i lartë - arsimtar

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Kryetar i degës, Nisma për Kosovë - Prizren

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjermane

Adresa

  • Rr.Besim Shala Nr.66 – Prizren

Telefoni

  • 044 466 328

Pyetje dhe Përgjigje

Pyetja Juaj