Andin Hoti

  • I lindur më 21.08.1986 në Prishtinë
  • Beqar

Arsimimi

  • Ekonomik - MENAXHMENT

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Drejtor dizajni në gazetën InfoPRESS,
  • Udhëheqës divizioni në Ministrinë e Integrimit Europian,
  • Zëvendës kryetar i Rinisë Demokratike të PDK-së

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjermane; Angleze

Adresa

  • Rr. “Gazmend Zajmi” h1/3 b.2

Pyetje dhe Përgjigje

Pyetja Juaj