Anton Quni

Partia

LDK

Grupi parlamentar

LDK

Anton Quni (lindur më 09.06.1967), është deputet i Kuvendit të Republikës së Kosovës nga radhët e LDK-së. 

 

Rrjetet sociale

Na përcjellni

Pyetje dhe Përgjigje

Pyetja Juaj