Arbërie Nagavci

  • E lindur më 29.03.1970 në Gjakovë
  • E martuar

Arsimimi

  • I lartë

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Drejtoreshë e shkollës,
  • Drejtoreshë e Arsimit në Komunën e Prishtinës,
  • Konsulente për Arsim në programe të ndryshme,
  • Bashkëpuntore profesionale

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze

Adresa

  • Rr. “Bedri Shala”, Lagjia e Muhaxherëve - Prishtinë

Telefoni

  • 045 203 452

Pyetje dhe Përgjigje

Pyetja Juaj