Besa Baftiu

Partia

PSD

Grupi parlamentar

PSD

  • E lindur më 20.09.1968 në Zheger
  • E martuar

Arsimimi

  • Mjeke specialiste ( Pediatër – Neonatologe e fëmijëve)

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Mjeke në repartin e neonatologjisë S.P. Gjilan,
  • Deputete në legjislaturën e pestë të Kuvendit të Kosovës

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze; Serbe

Adresa

  • Rr. “Kumanovës” Nr. 33 - Gjilan

Telefoni

  • 044 778 172

Pyetje dhe Përgjigje

Pyetja Juaj