Blerim Kuci

Partia

AAK

Grupi parlamentar

AAK

  • I lindur më 03.04.1963 në Suharekë
  • I martuar

Arsimimi

  • I lartë

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Anëtar i komisionit për Buxhet dhe Financa

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Serrbo-Kroate; Angleze

Telefoni

  • 045 504 060

Rrjetet sociale

Na përcjellni

Pyetje dhe Përgjigje

Pyetja Juaj

Deklarimi i Pasurisë