Adem Mikullovci

Partia

LVV

Grupi parlamentar

LVV

  • I lindur më 21.12.1937 në Vushtrri
  • I martuar

Arsimimi

  • Shkolla e lartë

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Pensioner

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Turke, Serbe

Adresa

  • Bërnicë e Epërme

Telefoni

  • 044 626 248

Pyetje dhe Përgjigje

Pyetja Juaj