Donika Kadaj-Bujupi

Partia

AAK

Grupi parlamentar

AAK

  • E lindur më 20.03.1979 në Sarajevë
  • E martuar

Arsimimi

  • I lartë

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze; Serbo-Kroate

Telefoni

  • 045 632 004

Rrjetet sociale

Na përcjellni

Iniciativat e Deputetit

Pyetje dhe Përgjigje

Pyetja Juaj

Deklarimi i Pasurisë