Fatmir Xhelili

Partia

PDK

Grupi parlamentar

PDK

  • I lindur më 28.11.1957 në Prishtinë
  • I martuar

Arsimimi

  • Fakulteti i Mjeksisë - NEUROPSIKIATËR

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Ish zv.minister i MPB
  • Ish deputet
  • Anëtar i kryesisë së PDK-së

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Serbokroate; Angleze

Adresa

  • Rr.“Adem Jashari” Nr.119 - Shtime; Rr. "Dalmatët", hyrja 68 Nr.1 Dardani - Prishtinë

Telefoni

  • 044 500 739

Pyetje dhe Përgjigje

Pyetja Juaj