Frashër Krasniqi

Partia

PSD

Grupi parlamentar

PSD

  • I lindur më 19.04.1988 në Prishtinë
  • I pamartuar

Arsimimi

  • Fakulteti Filozofik - Sociologji

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Drejtues i sekretariatit për medie dhe komunikim në Vetëvendosje! (2015 - 2017),
  • Drejtues i sekretariatit për aktivitete në Vetëvendosje!(2010 - 2015)

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze

Adresa

  • Mati 1, Banesat e Tregtisë

Telefoni

  • 044 942 944

Pyetje dhe Përgjigje

Pyetja Juaj