Gani Dreshaj

Partia

AAK

Grupi parlamentar

AAK

  • I lindur më 14.08.1965 në Vrellë
  • I martuar

Arsimimi

  • I lartë

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Anëtar i komisionit për Zhavillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjermane

Telefoni

  • 049 632 000

Rrjetet sociale

Na përcjellni

Pyetje dhe Përgjigje

Pyetja Juaj

Deklarimi i Pasurisë