Haxhi Shala

Partia

NISMA

Grupi parlamentar

NISMA

  • Jurist

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Deputet

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Frënge

Adresa

  • Xhemajl Mustafa, Prishtinë

Telefoni

  • 044 494 455

Pyetje dhe Përgjigje

Pyetja Juaj