Haxhi Avdyli

Partia

LDK

Grupi parlamentar

LDK

https://youtu.be/bW_VGbw15P8

Rrjetet sociale

Na përcjellni

Fjalimet e Deputetit

Pyetje dhe Përgjigje

Pyetja Juaj

Deklarimi i Pasurisë