Ismajl Kurteshi

Partia

LVV

Grupi parlamentar

LVV

  • I lindur më 15.02.1952 në Gjilan
  • I martuar

Arsimimi

  • Fakulteti

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Profesor,
  • Drejtor i Arsimit,
  • Kryetar Komune,
  • Deputet

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze; Serbe

Adresa

  • Rr. “Vllezrit Maliq” Nr. 167 - Gjilan

Telefoni

  • 044 132 052

Pyetje dhe Përgjigje

Pyetja Juaj