Jasmina Živković

  • E lindur më 26.10.1977 në Prishtinë
  • E martuar

Arsimimi

  • Juriste

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze

Adresa

  • Shtërpc

Telefoni

  • 044 446 101

Pyetje dhe Përgjigje

Pyetja Juaj

Deklarimi i Pasurisë