Luljeta Veselaj-Gutaj

Deputete në Kuvendi i Republikës së Kosovës, Legjislatura e VI-2017/2021

Deputete në Kuvendi i Republikës së Kosovës, Legjislatura e V-2014/2018

Rrjetet sociale

Na përcjellni

Fjalimet e Deputetit

Pyetje dhe Përgjigje

Pyetja Juaj