Müfera Srbica-Şinik

Partia

KDTP

Grupi parlamentar

6+

  • E lindur më 24.06.1963 në Prizren
  • E martuar

Arsimimi

  • Fakulteti Eduk.

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Nënkryetare Parlamentit;
  • Nënkryetare kom. për Arsim Shk...

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Shqipe; Serbe (Boshnjake)

Adresa

  • Kasimbeg Nr.62 - Prizren

Telefoni

  • 044 186 658

Pyetje dhe Përgjigje

Pyetja Juaj