Albulena Haxhiu

  • E lindur më 11.05.1987 në Prishtinë
  • E martuar

Arsimimi

  • Juriste

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Deputete e legjislaturës së katërt dhe legjislaturës së pestë të Kuvendit të Kosovës,
  •  
  • Anëtare e Kryesisë së Lëvizjes Vetëvendosje.

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze

Telefoni

  • 044 760 759

Pyetje dhe Përgjigje

Pyetja Juaj