Salih Salihu

Partia

PSD

Grupi parlamentar

PSD

  • I lindur më 01.04.1970 në Remnik - VITI
  • I martuar

Arsimimi

  • Doktor shkence

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Deputet në legjislaturën e pestë,
  • Profesor në Universitetin e Prishtinës

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze, Gjermane, Serbokroate

Adresa

  • Rr. “Iliria” Nr.2 - Viti

Telefoni

  • 044 210 957

Pyetje dhe Përgjigje

Pyetja Juaj